Home » Prague2012 » Global Forum Last Day – geen prijs gewonnen…..

Global Forum Last Day – geen prijs gewonnen…..

DSC03174Vanmorgen hadden we wederom heel veel belangstelling in onze stand. Ook heeft Hans de kans genomen om de andere educatieve  projecten te bekijken. Heel erg inspirerend en een paar projecten willen we op school zeker gaan uitproberen o.a. Stopmotion ( Macedonië) , KINECT Disney Land project ( USA  ) Bijzonder was dat onze Argentijnse collega’s tot tranen toe bewogen waren over ons project. We hebben ze ons snoepblik met de afbeelding van Maxima gegeven. Intens gelukkig !

Voor alle foto’s van deze last day klik hier 

DSC03215Ook even van de zon buiten genoten en een lange wandeling gemaakt door  Praag. ( het gidsje 100 % Praag leidde ons door prima straatjes Erg leuke atmosfeer hangt er in deze stand. We hebbden genoten van een heerlijke traditionele honing likeur en een speciale chips die ze maakten door echte aardappels met schil en al te doorboren ( black & decker  > zie foto !)

Voor alle foto’s van Praag klik hier

DSC03233’s Middags waren er een aantal keynotes en de TeachMeet. Vooral het laatste was interessant. Diverse teachers gaven in een pitchtalk van 3 minuten weer wat hen bezighoud. De meesten gaven gewoon een korte presentatie van hun project. Hieronder een aantal interessante links die we zo in de klassen in NL kunnen gebruiken :

Foto’s van Last Day Global Forum,

Hierna hebben we ons opgemaakt voor een fantastisch Gala Dinner en Award ceremony. Wat een prachtige ambiance. We voelden ons echt Koninklijk om hier te mogen dineren. Helaas hebben we ditmaal geen prijsgewonnen. Maar niet getreurd we voelen ons allemaal winnaars tijdens al deze geweldige inspirerende dagen. Dank aan Partners in Learning, Microsoft en speciaal aan Masjanne Damen van Microsoft Education NL. Het was onvergetelijk en zeer inspirerend !

Voor de foto’s van Gala Dinner & Award Ceremony klik hier    DSC03290DSC03285

DSC03283

Advertenties

2 reacties

 1. Hester van Eijk schreef:

  Jongens wat hebben jullie hier mooie dingen meegemaakt en ons op een prachtige manier op de kaart gezet. Jullie voelen je niet alleen winnaars, jullie zijn het ook!
  Geweldig!
  groetjes, Hester

 2. Anoniem schreef:

  Hoi Hans en Willemijn,
  Wat een fantastische ervaring hebben jullie beleefd! En inderdaad winnaars, hoor!
  Heel erg leuk om jullie verslag te lezen en de fotos te zien.
  Ik ben zeer benieuwd naar de (verdere) verhalen.
  groet, Greja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: